Latest Movie :

Playback 2012 online!

În anul 1994 tânărul psihopat Harlan Diehl își masacrează familia aparent fără nici un motiv.Singurul supraviețuitor este copilul său nou născut care scapă în ultima clipă datorită intervenției poliției. 15 ani mai târziu, un grup de tineri studenți dornici de a realiza un film horror bazat pe fapte reale se hotărăsc să facă investigații despre oribila crima pentru a afla mai multe despre acest moment intunecat din istoria comunitatii lor.

În timp ce studia arhiva video filmată de polițiști la locul masacrului, unul dintre tineri pe nume Quinn este posedat de spiritul demonic al lui Harlan care se află captiv în înregistrarea video. Demonul începe curând vânătoarea tinerilor pentru a-și satisface pofta de sânge, având în același timp puterea să-i posede preluând controlul asupra voinței lor și silindu-i să își facă rău unii altora.

Prea putină lume știa însa că dorința spiritului demonic era să găsească copilul ce scăpase cu viața în urmă cu 15 ani pentru a-și duce la bun sfârșit planul malefic conceput în trecut. Vor reuși oare să scape cu viață baiatul și prietenii lui sau vor fi nimiciți de puterea întunericului care luptă cu forțe net superioare puterilor lor?































































Share this article :
 
Support : Creating Website | Stirile Saptamani | Filme Multe - filme online gratis
Copyright © 2014. Filme Multe - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Filme Multe
Proudly powered by Blogger