Latest Movie :
Recent Movies

Ted 2012 online subtitrat

Ted 2012 online subtitrat si cu o claritate foarte buna nu am avut timp sa va pun o descriere o sa va las doar video vizionare placuta :
Ted 2012 online subtitrat cu claritate foarte buna!

Babylon A.D online subtitrat

oorop a luptat in toate razboaiele care au zguduit lumea de la inceputul secolului al XXI-lea si a supravietuit.
Mafia care conduce Europa de Est il insarcineaza pe acest mercenar curajos cu o misiune delicata: accea de a escorta o tanara misterioasa pe nume Aurora din Rusia la New York, pentru a o incredinta unui ordin religios extrem de puternic.
BABYLON A.D. SAS si MNP ENTREPRISE prezinta BABYLON A.D., un film de Mathieu Kassovitz, cu: Vin Diesel, Mélanie Thierry, Michelle Yeoh, Lambert Wilson, Mark Strong, Jérôme Le Banner, Charlotte Rampling si Gérard Depardieu. Scenariul este realizat de Mathieu Kassovitz si Eric Besnard, dupa romanul "Babylon Babies" al lui Maurice G. Dantec. Producator este Ilan Goldman.

VK CD 1

28 dayls later (2002) online subtitrat

28 days later

28 days later (2002)

Dupa 28 de zile

Gen: Actiune | SF | Horror | Thriller
IMDB, 113 minute, limba engleza
Frica a inceput atunci cand s-a trezit singur. Teroarea a inceput cand a realizat ca nu este singur.
Actori: Cillian Murphy, Naomie Harris, Noah Huntley

10
Calitatea filmului: nota 10
Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

 



Varianta FastUpload

Android Apocalypse 2006 online

Poster Android ApocalypseActiunea se petrece intr-un viitor in care oamenii traiesc in orase dom. Unul dintre acestea este Phoenix. In afara orasului, aerul este greu respirabil, este pustiu, iar cei care se aventureaza acolo sunt atacati de roboti zburatori scapati de sub control. Oamenii sunt din ce in ce mai mult substituiti de androizi in activitatile zilnice. Un astfel de om, Jute, ajunge sa ucida intr-o bataie un android. Este condamnat si trimis la colonia penitenciara Terminal. Pe drum masina cu pizonieri legati in perechi - un om si un android - este atacata de robotii zburatori si distrusa. Jute, legat cu androidul Deecee, reuseste sa scape. Pe parcursul peregrinarii prin pustiu, intre ei se leaga o prietenie. Sunt totusi prinsi si reincarcerati. Vor reusi ei sa dejoace planurile malefice la adresa oamenilor in desfasurare in Terminal?





FastUpload.ro CD 1

2010: The Year We Make Contact online subtitrat

Poster 20102010 este continuarea filmului "Odiseea spatiala 2001" care spune povestea evenimentelor care se petrec dupa primul film. O expeditie americana-sovietica este organizata pentru a fi trimisa pe Jupiter sa vada care au fost problemele care au dus dezastrul de pe U.S.S. Discovery.
Printre numeroasele mistere ale acestei expeditii, noii austronauti trimisi, Dr. Heywood Floyd, Dr. Walter Curnow si Tanya Kirbuk, trebuie sa explice aparitia unui monolit negru in orbita Jupiterului, precum si soarta lui H.A.L., computerul cu inteligenta artificiala de la bordul navei U.S.S. Discovery
Nominalizat la 5 premii Oscar.

Playback 2012 online!

În anul 1994 tânărul psihopat Harlan Diehl își masacrează familia aparent fără nici un motiv.Singurul supraviețuitor este copilul său nou născut care scapă în ultima clipă datorită intervenției poliției. 15 ani mai târziu, un grup de tineri studenți dornici de a realiza un film horror bazat pe fapte reale se hotărăsc să facă investigații despre oribila crima pentru a afla mai multe despre acest moment intunecat din istoria comunitatii lor.

În timp ce studia arhiva video filmată de polițiști la locul masacrului, unul dintre tineri pe nume Quinn este posedat de spiritul demonic al lui Harlan care se află captiv în înregistrarea video. Demonul începe curând vânătoarea tinerilor pentru a-și satisface pofta de sânge, având în același timp puterea să-i posede preluând controlul asupra voinței lor și silindu-i să își facă rău unii altora.

Prea putină lume știa însa că dorința spiritului demonic era să găsească copilul ce scăpase cu viața în urmă cu 15 ani pentru a-și duce la bun sfârșit planul malefic conceput în trecut. Vor reuși oare să scape cu viață baiatul și prietenii lui sau vor fi nimiciți de puterea întunericului care luptă cu forțe net superioare puterilor lor?































































Puff,Puff,Pass (2006) online



Dead Season 2012


Dead Season (2012)
Atunci când un focar viral mondial duce la infestarea cu zombie, doi supravietuitori fug pe o insulă, sperand la o şansă de a începe o viaţă nouă. Ceea ce au găsit acolo este de groază. Dincolo de hoardele de strigoi înfometate, alte perechi refugiate deja pe insula se luptă între ele pe viață și pe moarte. Înarmați doar cu arme primitive, ei trebuie să folosească tactici sălbatice în fiecare zi pentru a supraviețui.

Calitate Film : DVDRip
VIZIONEAZA FILM ONLINE : 
ALTE VARIANTE DE SERVERE DISPONIBILE :
   Dead Season (2012)   Dead Season (2012)   Dead Season (2012)
   Dead Season (2012)   Dead Season (2012)   Dead Season (2012)
   Dead Season (2012)
Descarca Acest Film

Prometheus (2012)


Prometheus (2012)
O echipă de exploratori descoperă un indiciu legat de originea omului pe Pământ. Indiciul va duce echipa prin cele mai întunecate cotoloane ale planetei, unde vor avea de dus o luptă înfricoșătoare pentru a salva viitorul rasei umane. Corporația Weyland, condusă de Peter Weyland, construiește de 50 de ani ceea ce în viziunea lor va fi o lume mai bună. E anul 2023, iar Peter Weyland e convins că acum că oamenii au devenit noii zei și pot crea cyborgi ce, în curând, nu vor mai putea fi deosebiți de ființele umane.

Calitate Film : TS
VIZIONEAZA FILM ONLINE : 
ALTE VARIANTE DE SERVERE DISPONIBILE :
   Prometheus (2012)   Prometheus (2012)   Prometheus (2012)
   Prometheus (2012)   Prometheus (2012)   Prometheus (2012)
Descarca Acest Film

Open House 2010


Open House (2010)
Un cuplu aflat in pragul divortului incearca sa isi vanda singurul lucru pe care il mai aveau inca in comun (caminul dragostei lor deja stinse) si sa isi vada de vietile lor, separati. La cateva zile dupa ce pun in vanzare locuinta, cei doi sunt ingroziti sa afle ca un potential cumparator nu parasise inca casa. In timp ce Alice era tinuta prizoniera la subsol, neanuntatul musafir se muta la etaj. Ea simte ca intregul plan ascunde defapt un teribil secret. Ea si-ar gasi calea afara doar daca ar reusi sa scape cu viata din periculoasa situatie in care se afla.

Calitate Film : DVDRip
VIZIONEAZA FILM ONLINE :

Priest 2011 online subtitrat

Priest 2011 Online SubtitratPriest 2011 online cu subtitrare in romana este un post-apocaliptic sf thriller cu actiunea plasata intr-o lume alternativa, ravasita de razboaie intre oameni si vampiri. In centrul actiunii sta un preot legendar care a luptat in ultimul razboi dintre oameni si vampiri si care acum traieste printre oameni in orasele conduse de catre Biserica. Cand nepoata sa este rapida de catre o banda de vampiri, Priest-ul isi incalca juramintele sacre pentru a porni in cautarea fetei inainte ca aceasta sa fie transformata. In cautarea fetei i se alatura si prietenul acesteia.

Server 1: Filmul Priest online cu subtitrare in limba romana



După ce spune la revedere fratelui său pe moarte, preotul şi Hicks ajung la un om, dar rezervare vampir prietenos, în cazul în care ei descoperă că vampirii au luat-o spre adăpostul din Sola Mira, un stup de vampir în cazul în care preotul a pierdut mai multe preoţilor tovarăşul său într-o misiune în caz de necesitate. Acolo, Preoteasa li se alatura, care decide să-i ajute pentru că ea este îndragostita de el. Grupul a descoperit că vampirii folosesc trenurile să se deplaseze, încet, acumulând o nouă armată şi care intenţionează să atace oraşul Preotului si sa distruga Biserica. Ei descoperă, de asemenea, că locuitorii din Sola Mira au un tunel către oraşul Ierihon, în cazul în care celelalte trei preoţi au fost expediate de către Preoteasa.
Odată ajuns în Ierihon, celelalte trei preoţi sunt mai curând confruntă cu Black Hat, care a fost unul din preoţii care a fost gandit sa au fost ucişi în misiune în caz de necesitate la Sola Mira. Black Hat solicită trei preoţi de a deveni una cu familia vampir şi ucide-le atunci cand refuza, lăsând trupurile lor să stea pe cruce. Hat negru şi armata lui de vampiri continua apoi de a sacrifica întregul oraş. După Preot, Preoteasa, iar Hicks găsi cadavrele a trei preoţi, ei descopera urmele Black Hat şi urmaţi-l, în cele din urmă de capturare până la trenul său, împreună cu alti vampiri.

Inception


Inception Online SubtitratInception Online Gratis Subtitrat in Limba Romana este un film science-fiction regizt si produs si scris de catre Nolan Christopher. Filmul aduna mai multi actori printre care si Leonardo diCaprio, Marion Cotillard, Josep Gordon, Ellen page, Dileep Rao, Tom Hardy. Personajul nostru principal joaca in rolul unui spion specializat in a extrage informatii comerciale din mintile incostiente a tintelor sale, in timp ce acestea viseaza. Cautat pentru crima, Cobb, nu isi poate vizita copii, dar ii este oferita o sansa de a-si recastiga fosta viata daca indeplineste o misiune aproape imposibila: Inception – sa implateze o idee in subconstientul unei tinte.

Filmul Inception Gratis online cu subtitrare in Romana
Cobb este abordat de către influentul si bogatul Saito, ultima tinta a lui Cobb, care ii cere lui si echipei sale sa efectueze actul de “Inception”, de plantare a unei idei in mintea unei persoane, fără a o cunoaşte. Saito doreşte să te desparta conglomeratul de energie a concurentului său, suferindul Maurice Fischer, prin plantarea aceastei idee, în fiul său, Robert Fischer, care va moşteni imperiul. Cobb trebuie să reuşească, iar in schimb Saito promite să-şi folosească influenţa sa, pentru a şterge orice nelamurire cu privire la Inception online si moartea soţiei sale, ceea ce ii permite lui Cobb să se reunească cu copiii săi. În ciuda insistenţei lui Arthur că începutul este imposibil, Cobb acceptă locuri de muncă şi montează echipa sa: Eames, un falsificator de identitate; Yusuf, un chimist care pune la cale sedativ puternic necesar pentru a stabiliza vis trei straturi comune necesare pentru iniţierea şi Ariadna, un tânăr student la arhitectura însărcinat cu proiectarea labirint de peisaje de vis. Saito insistă asupra a se alătura echipei în calitate de observator şi să asigure locuri de muncă este încheiat. Ariadne învaţă din vina Cobb se luptă cu sinuciderea de la Mal şi separarea sa de copiii săi in filmul Inception online subtitrat atunci când a fugit în Statele Unite.
Când Maurice Fischer moare, fiul său însoţeşte corpul său de la Sydney la Los Angeles. În timpul zborului, Cobb seda Robert Fischer, şi-l aduce în echipa de vis comun. La fiecare etapă, membru al echipei, care este “crearea” visul rămâne în spatele pentru a genera “kick”, în timp ce alţi membri ai echipei adorm în visul de a călători mai departe în subconştientul lui Fischer. The Dreamers va merge apoi o serie de “lovituri” sincronizate in Inception (un van cufunda de pe un pod, o scădere între camere de hotel, şi o clădire colaps), sa se trezeasca la realitate. În primul nivel, visul lui Yusuf al-un oraş ploios, echipa răpeşte Fischer, dar acestea sunt atacate de proiecţii ale lui Fischer “subconştient militarizat”, care au fost instruiţi pentru a vâna şi a ucide Storcatoare, iar Saito este rănit mortal. Având în vedere potenţa a lui Yusuf sedativ, murind în vis le va trimite in Limbo, la un nivel subconştient în cazul în care acestea pot pierde controlul asupra realităţii şi să fie prins pe termen nelimitat.

Ted (2012)

Ted (2012) Seth MacFarlane, omul din spatele serialului Family Guy, te şochează cu umorul său ireverenţios pe marele ecran: scenarist, regizor şi actor (el este vocea personajului titular), MacFarlane spune povestea lui John Bennett (Mark Wahlberg), un bărbat care vrea cu tot dinandinsul să scape de… ursuleţul lui de pluş, Ted, adus la viaţă de o dorinţă pusă în copilărie. Ajuns la maturitate, John visează la o viaţă normală alături de frumoasa Lori (Mila Kunis), doar că Ted se dovedeşte a fi un obstacol greu de depăşit.
Trailer:
watch the movie online now :
ne pare rau pentru asta si nu am avut timp sa-l hostez pe serverul nostru asa ca vil dau de pe alt server!

Film Ice (2011) Part2


Ice (2011) Partea II   It is 2020. Findings by environmental scientist Professor Thom Archer suggest that Halo, the corporate energy company drilling on the Greenland Glacier are causing it to melt. Archer’s warnings are ignored, so he heads to the Arctic to find indisputable evidence. Upon arrival, he realizes humankind is under immediate threat, and races home to save his family. The glacier collapses, with devastating consequences. Astonishing weather patterns emerge and plunge the world’s temperatures into steep decline.
Watch the movie online:Ice 2020 part 2

Film Ice (2011) Part1

Filme NoiDownload Filme Divix Online Cu Subtitrare "It is 2020. Findings by environmental scientist Professor Thom Archer suggest that Halo, the corporate energy company drilling on the Greenland Glacier are causing it to melt. Archer's warnings are ignored, so he heads to the Arctic to find indisputable evidence. Upon arrival, he realizes humankind is under immediate threat, and races home to save his family. The glacier collapses, with devastating consequences. Astonishing weather patterns emerge and plunge the world's temperatures into steep decline.

Watch The movie online: Ice 2011 part 1

AGENT CODY BANKS 2: DESTINATION LONDON (2004)

Frankie Muniz reia rolul adolescentului agent CIA Cody Banks in acest sequel regizat de Kevin Allen. Parintii lui Cody cred ca el petrece o vara minunata in postura de consilier la o tabara pierduta in munti. Ei insa nu stiu ca tabara Woody e o baza de antrenamente CIA pentru copii si ca fiul lor de 16 ani a fost trimis la Londra pentru a da de urma directorului campusului, Diaz (Keith Allen), un agent degradat, cu un plan diabolic. Diaz planuieste sa-si uneasca fortele cu aristrocratul lord Duncan Kenworth (James Faulkner) si sa preia controlul lumii, folosindu-se de un software care poate controla mintile, implantat in dantura liderilor lumii.
Trailer:
Watch the movie online : uitate la film acum online free subtitrat

The House of The Devil

Poster The House Of The DevilSatula de viata de camin, studenta in anul II Samantha Hughes inchiriaza un apartament impreuna cu cea mai buna prietena a ei pe nume Megan. Avand nevoie de bani pentru a plati chiria, fata raspunde unui anunt publicitar afisat in campus in care se preciza ca familia Ulman are nevoie de o babysitter pentru o noapte. Dupa ce este condusa cu masina de catre Megan pana la casa izolata si veche in stil victorian a familiei Ulman si afla ca angajatorii ei nu au copii, avand nevoie de serviciile ei pentru a o supraveghea pe soacra domnului Ulman in noaptea in care urma sa se produca o eclipsa totala de luna, Samantha Hughes simte ca ceva nu este in regula si vrea sa renunte la slujba, dar o suma foarte mare de bani promisa de catre client o convinge sa ramana la casa din mijlocul padurii. In curand Samantha isi da seama ca este prinsa in capcana si ca bizarii soti Ulman ascund un secret terifiant, intentionand sa se foloseasca de ea pentru a indeplini un ritual satanic in timpul eclipsei de luna.
Trailer
watch the movie online:The House of The Devil online subtitrat

Clash Of Empires: The Battle For Asia

Poster The Malay Chronicles: Bloodlines
Titlul original:   Clash Of Empires: The Battle For Asia
Anul:  2011
Calitate:  DVD-Rip
Durata Film:  109 min.
Rating:  N/A
Categoria:  Actiune, Aventura
Trailer:
watch the movie online:Watch movie online!

Orphan

Poster OrphanJohn si Kate, un cuplu cu probleme, iau decizia de a infia un copil in speranta ca acesta ii va face sa se simta ca o adevarata familie. In casa lor ajunge astfel Esther, un ghiocel de fetita in varsta de noua ani, pe care cei doi soti ajung numaidecat s-o indrageasca. Dar pustoaica ascunde un secret ingrozitor si, cand Kate incepe sa intuiasca pericolul care o paste pe ea si pe sotul ei, nimeni nu o crede.
Trailer:


watch the movie online:Orphan 2009 film horror subtitrat

The Burrowers

  Poster The Burrowers Am zis sa va pun si un film horror descriere:
Anul 1879, Teritoriul Dakota, SUA. Un mic grup de pionieri curajosi pastreaza cateva colonii izolate pe terenurile sterpe, departe de orice urma de civilizatie. Imigrantul irlandez Fergus Coffey este pe cale sa ceara mana iubitei sale Maryanne cand aceasta este rapita intr-o noapte, impreuna cu familia ei. Cei suspectati sunt un grup inamic de indieni. Will Parcher si John Clay, care mai luptasera impotriva pieilor-rosii, formeaza o potera si pornesc sa ii salveze pe colonistii rapiti, luand impreuna cu ei un adolescent naiv care vrea sa-si dovedeasca barbatia, un fost sclav ce isi cauta sensul pe aceasta lume, si pe conducatorul fermei, Fergus Coffey. Insa pe masura ce oamenii incep sa le dispara in noapte, grupul descopera ca prada cautata este mult mai terifianta decat orice lucru uman, iar sansele lor de supravietuire sunt aproape nule.
watch the movie online:
The Dictator – Dictatorul (2012)

Liderul suprem Aladeen i-a făcut lumii un dar colosal când s-a hotărât să se nască. Era al şaptelea fiu al gloriosului preşedinte pe viaţă al Republicii Wadiya, Omar Aladeen. Mama lui era o stewardesă de la Air France, care a murit în condiţii tragice din cauza unei lipse acute de oxigen imediat după ce l-a născut pe Aladeen în 1982 – ceea ce înseamnă că el are acum 30 de ani. Pozele în care poate l-aţi văut pe Aladeen copil în mijlocul anilor ’70, inclusiv una grozavă cu el la premiera filmului „Saturday Night Fever” sunt pure scorneli fabricate de presa occidentală sionistă.
Filmul spune povestea eroică a unui dictator care şi-a riscat viaţa pentru a fi sigur că democraţia nu va ajunge niciodată în ţara pe care a tiranizat-o cu atâta dragoste, şi este inspirat din romanul de mare succes “Zabibah and the King”, scris de Saddam Hussein.
Trailer:
Vizionare placuta: 

Hitch – Consilier in amor (2005)

Hitch este un maestru ce studiaza femeile intelegand tehnica atractiei si seductiei si astfel devine “doctor in aranjarea de intalniri”, garantand ca numai dupa trei intalniri, dragostea o sa-ti bata la usa. Il are ca pacient pe un contabil timid si neajutorat, Albert, care este indragostit de o femeie superba si bogata, Allegra. In acest timp o intalneste pe Sara, o jurnalista ce urmareste fiecare miscare a Allegrei si care auzind atatea zvonuri despre “Dr. Love” incearca sa-l demaste. O comedie romantica care te invata cate sacrificii trebuie sa faci pentru a fi cu persoana iubita.
Trailer:
Vizionare placuta: watch the movie online!

Madagascar 3 online

      Madagascar 3: Europe’s Most Wanted – Fugariti prin Europa (2012)  A venit si madagascar 3 insa fara subtitrare cand v-a aprarea va voi pune filmul subtritat pana atunci trebuie sa-l vdm in engleza!
Trailer:
Vizoneaza filmul online:Madagascar 3

My Future Boyfriend (2011)

Pax, un arheolog din viitor, de peste 1.000 de ani, descoperă un roman de dragoste scris în zilele noastre. El devine curios şi vrea să călătorească în timp pentru a afla despre acest lucru numit “dragoste”. Persoana de la care el e decis să obţină răspunsurile e chiar autoarea romanului, Elizabeth Barett.

Trailer:
Vizionati online: My future BoyFriend online subtitrat!!
 
Support : Creating Website | Stirile Saptamani | Filme Multe - filme online gratis
Copyright © 2014. Filme Multe - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Filme Multe
Proudly powered by Blogger